Warning: Attempt to read property "name" on string in /customers/0/3/8/an-nasieha.nl/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/core/fields.php on line 47 Folders - an-nasieha

Help mee onze folders te verspreiden!

Alle lof zij aan Allaah. Hij die het voor ons mogelijk heeft gemaakt om deze folders uit te geven. Op dit moment hebben we met de wil en succes van Allaah meer dan 130.000 folders gedrukt. Hiervan is een groot deel al verspreid. Help mee ook de rest te verspreiden en deel mee in de beloning!

Folder 1: DE FUNDAMENTEN VAN TAWHIED

Zeg, (o profeet tegen de afgodendienaars): wie voorziet jullie vanuit de hemel en de aarde? Wie heeft macht over het horen en het zien en Wie brengt het levende voort uit het dode en Wie brengt het dode voort uit het levende en wie verordent het bestuur? Zij zullen zeggen: Allaah. Zeg dan tegen hen: Zullen jullie dan niet vrezen!?

Folder 2: DE PROFEET MOHAMMED ´Ě║

De profeet Mohammed ´Ě║ behoort ongetwijfeld tot de grootste personen uit de wereldgeschiedenis. Dus wat je ook gelooft en waar je ook vandaan komt, gezien de ruim 1,5 miljard moslims op deze wereld bent u het aan uzelf verschuldigd om deze man te leren kennen.

Folder 3: ISIS #1

Wij nodigen alle critici, politici, media persoonlijkheden, schrijvers, journalisten en academici uit om rechtvaardig te zijn. En om de islaam en de moslims vrij te stellen van deze kwaadaardige khawaaridj, wiens ideologie tegenstrijdig is aan de islaam.

Folder 4: ISIS #2

Imaam ibn Kathier zei over de khawaaridj: als zij ooit sterk zouden worden, dan zouden ze op de hele wereld, inclusief Irak en Syri├ź, verderf zaaien. Ze zouden geen kind, jongen of meisje, noch een man of een vrouw met rust laten. Dit is omdat zij vinden dat de mensen verderf zaaien. Verderf dat alleen verbeterd kan worden door middel van massamoorden!

We hopen in de toekomst -met de wil van Allaah- meer folders uit te brengen. Jullie zullen hiervan uiteraard op de hoogte worden gehouden.

  • Als u (mede)verantwoordelijk bent of connecties hebt met moskee├źn, islamitische stichtingen en verenigen, islamitische scholen, (universiteits)gebedsruimtes, buurthuizen, jeugdverenigingen etc., kunt u de folder downloaden, bij uw lokale printshop laten printen en lamineren op A3 of A2 posterformaat. De poster kunt u dan op een zichtbare plaats in het betreffende gebouw ophangen.
  • Stuur de link van de folder naar personen waarvan u denkt dat zij er profijt van zullen hebben.
  • Stuur de link van de folder naar de diverse media, politici, opiniemakers en andere belangrijke organisaties en personen.

    Moge Allaah u en ons belonen.