HomeAanbevolenProject Islamitisch Centrum Iqra

Project Islamitisch Centrum Iqra

Assalamou aleikoum wa rahmatullahi wa barakatuhu,

In de Ramadaan van 2023 is stichting Iqra Nederland gelanceerd. Een initiatief van An-Nasieha in samenspraak met de studenten van kennis waaronder Ustaadh Said Abarkan en Shaykh Abou ‘Abdillaah Bouchta.

Dit project is Alhamdolillaah zeer positief ontvangen. Naast de donaties die wij hebben ontvangen, hebben ook meerdere broeders met verschillende expertises zich bij ons gemeld om dit project te ondersteunen. Wij danken in de eerste plaats Allaah die dit mogelijk heeft gemaakt en vervolgens een ieder die zijn of haar betrokkenheid heeft getoond bij dit, in shaa Allaah, gezegende project.

Zoals bekend en ook aangegeven is het voor het realiseren van dit project en de snelheid waarmee dit kan van groot belang dat we een sterke financi├źle positie hebben.

Wij zijn daarom sinds de Ramadaan gestart met het actief werven van donateurs en dragers die, zowel eenmalig als periodiek, een financi├źle bijdrage doen om dit project te laten doen groeien en te verwezenlijken met de wil van Allaah. Deel dit bericht dan ook met zoveel mogelijk personen in je omgeving zodat we een mooi aantal dragers kunnen bereiken die (automatisch) maandelijks een bedrag naar keuze doneren. Zie links onderaan deze pagina voor meer informatie.

Het uitgeven van geld voor het huis van Allaah, beste broeders en zusters, is een winstgevende investering. Het huis van Allaah waar Zijn Naam wordt verheerlijkt, de Koran wordt gereciteerd en lessen worden gegeven. Wij houden er allemaal van als we zien dat de dawah van de Profeten floreert en verspreid wordt onder de mensen. Laten we samen woord bij daad voegen en deze dawah krachtig steunen.

De profeet ÔÇÄ´Ě║ zei:┬áÔÇśWie een moskee bouwt en daarmee het aangezicht van Allaah wilt, Allaah bouwt voor hem hetzelfde in het Paradijs.ÔÇÖ┬á
(Bukhari en Muslim)

Deel dit bericht met al je bekenden en deel shaa Allaah ook mee in de beloning.

Tot slot: Stichting Iqra beschikt over een ANBI-status. Donateurs kunnen daarom een deel van hun donatie, onder bepaalde voorwaarden, bij hun belastingaangifte terugkrijgen van de belastingdienst. Voor ondernemers is het belastingvoordeel nog groter. Lees hier meer over op

Eenmalig doneren kan via:

https://bunq.me/Iqra

Periodiek doneren kan via:

www.iqranederland.nl/word-een-drager/

Meer lezen over dit project kan op www.iqranederland.nl en via http://bit.ly/3Uw6cRf

Baaraka Allahu feekoum

Team An-Nasieha